17. huhtikuuta 2014

Työväenopisto Kierrätystehtaalla

Kaapelitehtaalla  järjestetään taas 26.-27.4.2014 Kierrätystehdas-tapahtuma, jossa "on luvassa katseltavaa, tekemistä ja hengen ravintoa vauvasta vaariin". Tapahtuman Kauppatorilla on myynnissä tuhansia ekodesign-tuotteita, Ilmaistorille voi tuoda tarpeetonta ja viedä tarpeellista tavaraa, työpajoissa voit itse valmistaa kierrätetyistä materiaaleista monenlaista ja esiintymislavalla voi seurata esityksiä, muotinäytöksiä ja tarinoita.
www.kierratystehdas.fi/


Kuva tapahtumasta vuodelta 2013
Työväenopiston osastolla toisessa kerroksessa voit kokeilla ainakin versojen kasvatusta, räsyjen uusiokäyttöä, musisointia ja kuvakollaasin valmistusta.

Kuvataiteen opetuksen Kuvakollaasityöpajaan osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta kuvallisesta työskentelystä. Tarvikkeet saa paikan päältä. Paja sopii lapsille ja aikuisille.

Käsityönopetuksen kierrätystekstiilipajassa voit nähdä, kuinka käytetyt ja ylijääneet tekstiilit ovat saaneet uuden muodon työväenopiston käsityökursseilla valmistetuissa tuotteissa. Pajassa voit punoa kotiin viemisiksi pannualusen, virkata kulhon tai voit vain kokeilla räsyn leikkaamista. Pajaan on varattu tekemistä myös lapsille.

Kotitalousopetus esittelee kodin materiaalien hyödyntämistä uudelleen. Opit hyödyntämään keittiön materiaaleja vaihtoehtoisesti sekä kierrättäen: purkit, pakkaukset, raaka-aineet vaihtavat tehtäviä uusiin. Mukana on miniesittelyjä, tietoa, katsottavaa, osallistuttavaa ja opittavaa kaikille.

Musiikinopetus kierrättää musiikkiin liittyviä materiaaleja. Sunnuntaina klo 12 esiintyy Laulut Svengaamaan -yhtye, joka myös laulattaa yleisöä. Saatavilla on myös opastusta pianonsoittoon.

Kieltenopetus kierrättää kieliin liittyvää materiaalia ja opastaa kieltenopiskelussa.

Opiston osastolle on vapaa pääsy. Työpajat ovat maksuttomia ja avoinna kaikille.
Ei ennakkoilmoittautumista.
Opetuskielinä pääosin suomi ja englanti.

TERVETULOA!

Järjestäjä: Helsingin työväenopisto
http://www.hel.fi/tyovaenopisto
https://www.facebook.com/helsingintyovaenopisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti