20. maaliskuuta 2013

Oppimisen iloa keväälläkin

Kotitaloutta voi opiskella tammikuusta toukokuuhun. Kiinnostavia kursseja alkaa ja päättyy jatkuvasti. Vaikka osa kursseista täyttyy nopeasti, aina kannattaa ilmoittautua jonoon. Paikkoja vapautuu jatkuvasti ja toimistomme ilmoittaa vapautuneista paikoista jonottajille. Kurssien tilanteet vaihtelevat jatkuvasti ja kiinnostavia kursseja kannattaa siis seurata koko ajan.

Kotitalous on suunnitellut yhteiskursseja mm. käsityön kanssa. Kursseilla Pääsiäiskattaus herkkuineen (kurssin numero131599) ja Kasviskassi kokaten ja painaen (kurssin numero132587) on vielä tilaa.


 Kasviskassi kokaten ja painaen on päiväkurssi, joka on aikuiselle ja lapselle tarkoitettu yhteinen oppimisen ja yhdessäolon hetki.

Lapsi (4 v. tai yli) ja aikuinen puuhaavat keittiössä ja käsityöluokassa. Yhdessä valmistetaan  värikkäitä kasviruokia ja painetaan kasviksilla kuvia kangaskassiin. Ruoat maistellaan kurssilla. Kassin saa kotiin mukaan. Vain aikuinen ilmoittautuu ja maksaa kurssimaksun.

Isä, äiti, mummi, vaari, täti, setä, kummi! Tässä on hauska tapa viettää aikaa tärkeän pienen ihmisen kanssa.

To 4.4. klo10-14.30 Opistotalo, Helsinginkatu 26. Kurssin hinta 25,30 euroa sisältää kurssimaksun, ruoka-aineet, kassin ja painamisessa tarvittavat värit.
Ilmoittautuminen www.ilmonet.fi tai puh. 09 310 88530.
Kuvat: Ulla Meskanen

Terveisin
Jonna Martikainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti