28. maaliskuuta 2013

Työväenopisto Teurastamon Flavour Studio -opetuskeittiössä

Eilen aloitettiin työväenopiston kotitalousopetus kauan odotetussa Helsingin tukkutorin alueen Teurastamon Flavour Studio -opetuskeittiössä Kalasatamassa. Työväenopisto on siis saanut käyttöönsä uuden opetustilan, joka valmistuu täyteen loistoonsa tämän kevään ja tulevan kesän aikana. Vanhan teurastushuoneen muuttaminen moderniksi opetustilaksi ei sujunut aivan mutkitta ja siksi opetuksen alkaminen lykkääntyi eiliseen asti. Toiminta on nyt kuitenkin aloitettu ja Flavour Studiossa saadaan nauttia tyylikkäissä, viihtyisissä tiloissa eri järjestäjien yhteistyönä tasokkaasta opetuksesta ja monipuolisista kursseista.


Opetuskeittiön kaikkien aikojen ensimmäisellä ruoanvalmistuksen kurssilla aiheena oli "Liemistä limppuun"-otsikon mukaisesti lisäaineettomien ruokien valmistus. Itse tehdyt kalahampurilaiset, näkkäri, kotijuusto intialaisessa pinaattikastikkeessa, marinoitu broileri wokissa, vaniljajäätelö, vaahtokarkit ja muut herkut valmistuivat kotitalousopettaja Riikka Kailan vahvassa ohjauksessa.
Tilaa hallinnoiva ravintola A21 tulee järjestämään upeassa opetustilassa omia koulutustilaisuuksiaan. Myös muut yhteistyökumppanit suunnittelevat opetuskeittiöön koulutuksia, opetustilanteita  ja muita tapahtumia kaupunkilaisille.


Itsetehtyä näkkileipää uuniin menossa

Paneer-juuston juoksettaminen käynnissä


Pääsiäistervehdyksin
Jonna Martikainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti