3. joulukuuta 2015

Kaapelin joulu 2015


Kaapelin joulu on hauska joulutapahtuma, joka on lasten, käsityöyrittäjien ja kierrätyksen asialla. Tapahtuman yhteydessä järjestetään joulukeräys, jonka tarkoituksena on jakaa joulumieltä vähävaraisille nuorille ja perheille. Keräykseen voi tuoda esimerkiksi joulusiivouksen yhteydessä ylimääräiseksi jääneet käyttökelpoiset tavarat. Lapsille on tarjolla ilmaista ohjelmaa ja työpajoja joka päivä. Käsityöyrittäjät myyvät tuotteitaan ja työpajoissa voi itse valmistaa kierrätysmateriaaleista lahjoja tai esineitä omaan käyttöön.

Myös Helsingin työväenopisto on mukana Kaapelin joulussa. Kotitalousopetuksemme järjestää Kaapelin joulussa lapsille piparitikkaripajan lauantaina 12.12. Piparitikkaripaja on ilmainen ja sinne ovat tervetulleita kaikki lapset 4-vuotiaasta ylöspäin. Nuoremmatkin pärjäävät, etenkin vanhemman kanssa yhdessä touhutessa. Lapsi voi valmistaa piparitikkarinsa omatoimisesti tai vanhemman tai opettajan avustuksella. Pajassa jokainen lapsi voi halutessaan valmistaa kaksi piparitikkaria. Tikkarit voi koristella mielensä mukaan erivärisillä sokerikuorrutteilla, nonpareilleilla ja suklaanapeilla. Valmiit tikkarit viedään paperipussissa tuliaisena kotiin.

Piparitikkaripajaa ovat ohjaamassa kotitalousopettajat Mirva, Kirsi ja Anna. Piparitikkaripaja on avoinna lauantaina 12.12.2015 klo 11-18. Löydät meidät Merikaapelihallin parvelta, toisesta kerroksesta!

Tervetuloa jouluilemaan!

Alla olevasta julisteesta näet työväenopiston koko ohjelman Kaapelin jouluun. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti