Kuppikakuissa käytetään samoja raaka-aineita kuin tavallisen kokoisissakin kakuissa. Sokerista, kananmunista, jauhoista, rasvasta sekä erilaisista makuaineista leivotaan pieniä kakkuja muffinivuoassa. Usein kuppikakuissa käytetään koristuksena kauniita paperisia vuokia muffinivuoan koloissa. Kakut päällystetään värikkäillä kuorrutuksilla ja koristellaan kauniiksi yrteillä, marjoilla, hedelmillä, suklaalla, pähkinöillä, koristerakeilla ja muilla sopivilla aineksilla.
Maanantaina 25.11. Cupcakes-kurssilla valmistettiin neljä makeaa herkkua ja kaksi suolaista versiota sekä kakuille sopivia kastikkeita ja juomia. Mukana olivat mm. cheddar-kuppikakku hunaja-sinihomejuustokuorrutteella (Cheddar muffins with honey blue cheese frosting and cheddar crisps)
Kuppikakkuja ja kastikkeita |
Makein terveisin
Jonna Martikainen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti